PRØV GRATIS I 3 MÅNEDER I OP TIL 10 BILER!

Kom hurtigt og billigt i gang med sporing af dine køretøjer med trackingenheden LINK 245.

– Ingen installationsomkostning
– Lejeenhed – Intet hardwarekøb
– Ideel til person- og varebiler
– Logbogsfunktion

 

 

 

Sporing og tracking af dine biler i realtid

tomtom_webfleet_screenshoot

Se hvor dine køretøjer er i realtid på et TomTom kort – se hvem der er på farten og hvem der er parkeret. Du har altid overblikket, kan nemt finde den nærmeste medarbejder til jobbet og samtidig se om dagen forløber som den skal til gavn for kunder og medarbejdere.

 

 

 

 

 

Rutetegning

tomtom_webfleet_tracking_screenshot

Webfleet husker alle dine køretøjers bevægelser i op til 90 dage. Du kan følge de kørte ruter på TomTom kortet og få overblik over parkeringer samt start- og slutpositioner. Præcis de informationer du behøver for at optimere dine køretøjer.

 

 

 

 

 

 

Geofencing

tomtom_geofencing

Med Geofencing får du advarsler med det samme, når køretøjer kører ind i eller forlader et valgt område. Advarsler sendes som email eller vises direkte i Webfleet, som er Bridgestone Mobility Solutions onlinetjenesten til flådestyring.

 

 

 

 

 

Turrapporter

tomtom_turrapporter

Med Webfleet får du letforståelige rapporter om turdata, du kan fx se start- og sluttider, køre- og stilstandstid, kørte kilometer og meget, meget mere. Rapporterne kan gemmes som PDF og bruges i dit daglige arbejde med at forbedre driften og optimere din virksomhed.

 

 

 

 

 

 

BESTIL DIN GRATIS PRØVEPERIODE NU!

KONTAKT OS PÅ SALG@FLEETMATECH.DK ELLER RING 61305129, SÅ ER DU I GANG I LØBET AF FÅ DAGE.

ØNSKER DU AT BEHOLDE UDSTYRET EFTER DEN GRATIS PRØVEPERIODE, STARTER PRISEN FRA 75 KR. PR. MÅNED (FRA 115 KR. PR. MÅNED INKLUSIV HARDWARELEJE).

BEMÆRK TILBUDDET GÆLDER KUN VIRKSOMHEDER MED CVR-NUMMER.