Produkter

Webfleet produkter fås i forskellige udgaver, som passer til din virksomheds behov for flådestyring.

Webfleet Lite er Webfleets sporing, når det er billigst – du betaler kun månedligt abonnement og leje af tracking boks er inkluderet. Boksen kræver ingen installation og du er i gang i løbet af få minutter. Med WEBFLEET Lite kan du følge dine biler i realtid, du kan se hvem der er nærmest din næste opgave og du kan få nyttige rapporter, der fortæller hvor dine biler har været. Fordelene for dig er reducerede omkostninger, da du kan måle tiden på vejene og tiden hos kunderne, samt større ansvarlig hos medarbejderne og bedre service overfor dine kunder. WEBFLEET Lite inklusiv hardware leje fra bare 115 kroner pr. måned.

Den fulde version af WEBFLEET findes i 2 varianter. Der findes den lette løsning, der ikke kræver installation og der findes den komplette løsning, der med sin fastmontering kan integreres med bilens FMS og Tachograf. Begge løsninger tilbyder forbedrede tilslutningsmuligheder, entydige rapporteringsværktøjer og enkel tovejskommunikation mellem chauffører og kontormedarbejdere. Dertil kommer, at chaufførerne med den velkendte TomTom-navigationsenhed får en langt mindre stressfyldt hverdag.

Den lette løsning er Navigations- og kommunikationsløsningen Webfleet Pro M med indbygget SIM-kort og kan nemt flyttes fra det ene køretøj til det andet, hvorved der opnås en maksimal fleksibilitet. Løsningen kræver ingen installation og kan tages i brug med det samme.

Med den komplette løsning installeres en Webfleet LINK tracking boks i køretøjerne og er altid tændt! Det gør løsningen særdeles driftsikker, da man altid kan spore og overvåge et køretøj, selv når dets skærm er slukket. Den komplette løsning kan benyttes med eller uden Webfleet PRO navigationsenhed og kan udvides med Direct FMS til brændstofoptimering samt tilsluttes køretøjets øvrige elektronik.

Kontakt os gerne for priser eller demonstration på salg@fleetmatech.dk eller 61305129. Alle Webfleet produkterne kan desuden lejes, så du betaler en samlet månedlig pris, der inkluderer både hardware og abonnement.