Flådestyring uden installation

Med den fleksible PRO M får du overblik og flådestyring uden alt besværet.

– Alt i en enhed
– Kombineret sporing, flådestyring og navigation
– Ingen installation, kan frit flyttes fra bil til bil
– Ordrestyring og tovejskommunikation
– Fås med lastvognsnavigation
– lifetime kortopdateringer
– TomTom LIVE Traffic Service
– Arbejdstidsregistrering

 

 

 

 

 

Sporing og tracking af dine biler i realtidtomtom_webfleet_screenshoot

Se hvor dine køretøjer er i realtid på et TomTom kort – se hvem der er på farten og hvem der er parkeret. Du har altid overblikket, kan nemt finde den nærmeste medarbejder til jobbet og samtidig se om dagen forløber som den skal til gavn for kunder og medarbejdere.

 

 

 

 

 

tomtom_webfleet_tracking_screenshot

Rutetegning

Webfleet husker alle dine køretøjers bevægelser i op til 90 dage. Du kan følge de kørte ruter på TomTom kortet og få overblik over parkeringer samt start- og slutpositioner. Præcis de informationer du behøver for at optimere dine køretøjer.

 

 

 

 

 

tomtom_geofencing

 Geofencing

Med Geofencing får du advarsler med det samme, når køretøjer kører ind i eller forlader et valgt område. Advarsler sendes som email eller vises direkte i Webfleet, som er Bridgestone Mobility Solutions onlinetjenesten til flådestyring.

 

 

 

 

 

tomtom_telematics_pro_5250_order

ORDRESTYRING

Med tilslutning til flådestyringssystemet Webfleet kan du sende opgaver med destinationer direkte ud i bilen. Samtidig har du det fulde overblik hjemme på kontoret, hvor du kan se hvor langt chaufføren er kommet med udførsel af dagens opgaver. Det giver overblik og sparer tid.

 

 

 

 

tomtom_turrapporter
Turrapporter

Med Webfleet får du letforståelige rapporter om turdata, du kan fx se start- og sluttider, køre- og stilstandstid, kørte kilometer og meget, meget mere. Rapporterne kan gemmes som PDF og bruges i dit daglige arbejde med at forbedre driften og optimere din virksomhed.

KONTAKT OS PÅ SALG@FLEETMATECH.DK ELLER RING 61305129, SÅ ER DU I GANG I LØBET AF FÅ DAGE!

Se demovideo her: www.fleetmatech.dk/demovideo/